Gå regelbundet

Vill man undvika problem med munhålan, vare sig det gäller tänder eller tandkött, så är det alltid bra att gå på regelbundna besök till sin tandläkare. Det finns många bra behandlingar i förbyggande syfte, och de inkluderar bland annat djuprengöring och fluorsköljningar liksom tips och knep som tandläkaren kan förmedla som man kan ta med sig hem.

Om det är dags för ett besök behöver du inte gå till telefonkatalogen; Här är din tandläkare i Götebogr där du kan få den allra bästa vården av våra duktiga och erfarna medarbetare som alltid sätter patienten i det första rummet. Här finns den bästa utrustningen och den senaste teknologin i fräscha lokaler och vår trevliga personal ser till att du både får ett gott bemötande och den mest optimala behandlingen. Vi är väl medvetna om att många lider av tandläkarskräck men här har du ingenting att oroa dig över; du kommer inte att få ont och vi tar det i en lugn, harmonisk takt som du kommer att må mycket bra av.

Här finns också akutvård om du lider av plötslig tandvärk och behöver hjälp med en gång. Man kan inte alltid planera sådant så naturligtvis är det viktigt för oss att du alltid har tillgång till omedelbar vård. Smärtan kommer snart vara ett minne blott och du kommer snabbt att kunna återgå till ditt vanliga liv med allt vad det innebär.

Om du precis har gjort en behandling som inbegripit smärtstillande medel brukar vi rekommendera att man avstår från fysiska ansträngningar under resten av dagen. Det beoror inte på att det är farligt att träna utan snarare på att smärtstillande medel kan få människor att känna sig lite trötta och distraherade och då gör man bäst i att ta det lugnt. Snart är det dock fritt fram att ta fram tennisskorna eller yogamattan!

Leave a Reply